Le forum des World of Titans Index du Forum
S’enregistrerRechercherFAQMembresGroupesConnexion
missing something very obvious here. Any ideas?

 
Répondre au sujet    Le forum des World of Titans Index du Forum » Forum public » Candidature Sujet précédent
Sujet suivant
missing something very obvious here. Any ideas?
Auteur Message
jackneeson


Hors ligne

Inscrit le: 20 Juin 2018
Messages: 8

Message missing something very obvious here. Any ideas? Répondre en citant
Hello,


I'm running resolve on a 5.1 Mac Pro cheese grater. I have two boot drives, both running Sierra 10.12.6


On one drive I have R14. No problems here.On the other I have 15b4. Audio simply does not play. Imported audio indeed shows waveforms, but the meters never register audio when a clip is played. So it seems to be some sort of internal rather than hardware based issue.
I have tried many audio clips, in many different formats. None work in 15, all work in 14. I feel like I must be missing something very obvious here. Any ideas?


Please help.


I didn't find the right solution from the internet.


References:
https://forum.blackmagicdesign.com/viewtopic.php?f=32&t=74563
Brand Video Production Company


Thank you


Dim 8 Juil 2018 - 09:16
Publicité






Message Publicité
PublicitéSupprimer les publicités ?

Dim 8 Juil 2018 - 09:16
Montrer les messages depuis:    
Répondre au sujet    Le forum des World of Titans Index du Forum » Forum public » Candidature Toutes les heures sont au format GMT + 2 Heures
Page 1 sur 1

 
Sauter vers: 

Index | Panneau d’administration | créer un forum | Forum gratuit d’entraide | Annuaire des forums gratuits | Signaler une violation | Conditions générales d'utilisation
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Music Lyrics.Traduction par : phpBB-fr.com